Tensorgrip Spuitlijmen

Belu en Tensorgrip?

Belu verzorgt de distributie van Tensorgrip spuitlijmen in Nederland, België en Duitsland.

Als het om Belu- en Tensorgrip spuitlijmen gaat, kan geen enkel ander product de kracht, taaiheid, snelheid en betrouwbaarheid van Tensorgrip evenaren.

Tensorgrip spray adhesives zijn innovatieve nieuwe en vaak unieke producten die meer te bieden hebben. Belu levert de Tensorgrip spuitlijmen in drukvaten en aerosols en doorbreekt moeiteloos alle barrières van traditionele (lijm)bevestigingsmethodes.

Tensorgrip is een spuitlijm waarmee u volledige controle heet op efficiënt lijmgebruik zonder vervuiling van handmatig aangebrachte lijmen.

De revolutionaire formules zorgen voor hogere productiesnelheid waardoor wachten tot het verleden behoort waar met standaard lijmen vaak tot wel 25 minuten gewacht moet worden.

Lijmprogramma voor houtwerk

De Tensorgrip lijmen L serie voor hout bieden de beste oplossingen voor alle houtsoorten waarbij elke spuitlijm zijn eigen specifieke eigenschappen heeft. Aanrecht- en werkbladen, gebogen delen bij toonbanken, deuren of kasten, overal bieden wij een spuitlijmoplossing.

Verlijmen van MDF, spaanplaat, multiplex met HPL, fineer en stoffen, voor een onvoorstelbaar hoge lijmkracht bij veeleisende toepassingen.

Lijmprogramma voor airconditioning en Isolatie

Belu voert in haar assortiment een aantal nieuwe producten voor isolatietoepassingen op het gebied van zowel thermische- als akoestische isolatie. Hogere temperaturen, moeilijke kunststoffen of slechte condities kunnen meestal met Tensorgrip spuitlijmen krachtig opgelost worden.

Rockwool, glaswol, polystyreen, EPS, schuim op vele ondergronden waaronder aluminium , verzinkt materiaal en vele houtsoorten.

Lijmprogramma voor foam en stoffering

Op het gebied van stoffering is de verscheidenheid aan te verlijmen materialen enorm groot en dient er snel en schoon gewerkt te worden. Het Tensorgrip spuitlijm assortiment voor foam en stoffering biedt snelheid, efficiëntie en kwaliteitsoplossingen en zal leiden tot hogere winstgevendheid voor uw onderneming. De diverse Tensorgrip spuitlijmen die door Belu op de markt worden gebracht, bieden de juiste lijmoplossingen voor de vele verschillende toepassingen die bestaan in de foam- en stofferingswereld.

Lijmprogramma voor transport

Ook binnen de transportwereld biedt Belu een uitgekiend Tensorgrip assortiment waarbij vaak de moeilijkste toepassingen kunnen worden opgelost.
Weekmakerbestendig, hoge temperatuur, snelle hechting, hoog gehalte vaste stoffen en moeilijke materialen zijn parameters waar Tensor en Belu hun hand niet van afdraaien. Leer, stof, tapijt, linoleum en foam op vele ondergronden levert voor Belu meestal geen problemen.

CO-REZ Technology

De nieuwste sensationele ontwikkeling in de wereld van spuitlijmen is de CO-REZ technologie.

Een bijzondere formulering van en zeer hoogwaardige resin- en gasmatrix waaronder een unieke

MEER LIJM - MINDER GAS

Formulering is ontstaan met als resultaat en toename van de dekking per eenheid van 15% gekoppeld aan een gewichtsafname van 2 á 3 kilo per drukvat.

CO-REZ technologie betekent een revolutie op het gebied van lijmprestaties en gebruikservaring.